Servicii Web


     Servicii Web Profesionale asigurate prin Tipografie Pliante Flyere. Astfel pentru clientii nostrii care si-au lansat afacerea in mediul online am inceput sa oferim servicii web de calitate, incepand de la optimizare site si pana la crearemagazin virtual, important pentru noi fiind sa realizam o reclama la tipografie si in mediul online in care sa reusim si sa oferim servicii web de calitate. Am angajat astfel, la tipografie, oameni dinamici si tineri care cunosc tehnologiile actuale si pot oferi actualilor si noilor clienti servicii web de calitate.

     La furnizare de servicii web pentru mediul online este foarte important cu ce experienta anterioara plecam cand vorbim de crearea unui site si ce inseamna aceasta pentru clientii nostrii.Trebuie astfel sa stim clar ceservicii web online putem oferi si de ce nu cum se face promovare astfel incat afacerea clientilor nostri sa creasca.

     Serviciile online sunt acele servicii ce cuprind activitati gen: promovare, urcare pe motoare de cautare, etc, de care nu ai nevoie efectiva si de echipament fizic; pe cand atunci cand se vorbeste de servicii web inseamna ca trebuie sa ai si un calculator pe care sa lucrezi si de pe care sa introduci informatia in mediul online.

     Astfel am atras clientii ( anterior clienti la tipografie )din mediul online catre servicii web oferindu-le o gama mai diversificata de servicii si facand totodata ca prezenta lor sa fie simtita atat in orasele in care operam, Constanta si Bucuresti, cat si in mediul online. Prin tipografie am avut ocazia sa ne fidelizam clientii existenti, sa ne facem noi colaboratori si sa vedem exact care este nevoia pe piata pentru servicii web. Am plecat astfel la drum inarmati cu experienta si cu dorinta de a oferi, cu oamenii de la tipografie, servicii web de calitate in mediul online si in cel real prin tipografie.

Promovare prin Site si Servicii Web

    La un site este nevoie de: gazduire, crearea lui, administrare si desigur achizitie domenii; toate acestea fiind servicii web care necesita anumite costuri dar care sunt imperativ necesare in mediul online. Aceste servicii va sunt oferite aici atat pentru o promovare eficienta cat si prin faptul ca oamenii de la tipografie vi le pot oferi pe toate acestea la un anumit cost. Suntem atenti totodata sa ne folosim cunostintele acumulate din campaniile publicitare de la tipografie si pentru mediul online astfel incat sa avem grija sa oferim si servicii online complete.

    Se vede in meniul site-ului ce putem oferi si ne puteti contacta oricand pentru o oferta de pret. Iar ca servicii web ce oferim sunt: achizitia de domenii, administrare domenii, creare site, gazduire site – toate acestea oferite din prima pentru clientii nostrii si de ce nu pentru cei care doresc sa intre cu campanii publicitare in mediul online.

   Oricum ar fi la un site sunt importante serviciile web dar si design web care asigura legatura dintre codul din spate si modul in care utilizaorul final apuca sa vada site-ul, mai ales ca prezentarea in mediul online poate face diferenta si de aceea este inportant ce servicii web veti alege pentru a deveni cunoscuti. Noi oferim aceste servicii prompt si cu incredere pentru clientii nostrii, mai ales ca oamenii de la tipografie cunosc mediul online si ce presupune acesta.

   Totodata fiind tineri sunt dornici sa invete lucruri noi pe langa cele legate de tipografie si servicii web.