Roll up


    Roll up banner – este una din cele mai folosite sisteme de afisare din intreaga lume. Li se spune de obicei sistemerollup banner ( mai ales in Romania ) deoarece sunt ieftine si usor de transportatsi instalat. Prin tipografie realizam siteme roll up deoarece sunt importante pentru orice campanie de promovare pe cre firma dumneavoastra o are de expus si de asemenea clientii nostrii din Constanta si Bucuresti ni le solicita pentru targuri, expozitii si vernizaje.

    Avand o gama variata de materiale publicitare pe care le putem scoate la tipografie ne-am gandit sa facem si rollup banner deoarece au urmatoarele calitati: sunt usor de purtat si grafica este exceptionala, sunt usor de scos de la tipografie dar trebuie sa fie montate pe sisteme de tip roll up, sunt livrate intr-o geanta sau in sistem inchis astfel incat sa fie protejat de zgarieturi directe odata ce a iesit pe linia de productie la tipografie.

    Noi avem ca si clienti pentru sistemele roll up clienti ca: magazine ce au nevoie de campanii publicitare outdoor si bannere, receptii de hotel unde un banner rollup poate sa faca o intampinare peralabila a clientilor, campanii de sampling sau de orice gen pentru ca clientilor le place grafica realizata la tipografie, baruri pentru ca un roll up inlocuieste un banner obisnuit si poate fi repede strans, supermarket prin campaniile outdoor.

Pentru Rollup Banner si Campanii care Necesita Roll Up

In Romania, la tipografie si printre clienti, sunt des intalnite cele doua acceptiuni ale cuvantului care inseamna acelasi lucru: fie roll up care este acceptiunea mai larga, fie rollup banner care este folosit pentru a sugera acele bannere care se strang in rola. Pentru noi la tipografie mentionam si spunem clientilor fie ca cream un rollup fie ca cream roll up publicitar, important este ca pe langa acestea cream la tipografie si grafica necesara ( prin oamenii nostrii ) , le dam sistemul de prindere rollup care asigura prindere si plierea facila a rollup banner, materialele de print pentru tipografie le cumparam si le alegem ca sa fie de cea mai buna calitate. Pretul unui roll up este relativ mic si de aceea intra in categoria materialelor publicitare de costuri reduse si de aceea cand ni se face comanda se cumpara de obicei un numar restrans de produse.

Tot din dorinta de a fi mai aproape de clientii nostrii din Bucuresti si Constanta am creat si aceasta categorie roll up pentru tipografie mai ales ca acestea sunt folosite pe scara larga in Bucuresti la targurile expozitionale. Ne dorim clienti multumiti si pana acuma am reusit sa ii avem si astfel cand facem rollup banner ne gandim in primul rand la faptul ca un client multumit ne poate aduce alti clienti si ca calitatea din care este facut roll up ul poate sa spuna multe despre firma producatoare. De asemenea sunt rollup bannere cu: strangere electronica si cu strangere normala la sistemul de pliere si in functie de acestea pretul poate sa difere.

Daca ne sunati la tipografie putem alege impreuna acel rollup banner care se va preta la campania dumneavoastra publicitara si astfel sa realizam impreuna cat de importante sunt aceste roll up pentru o prezentare de succes si pentru o intampinare a clientilor dumneavoastra. Totodata in campaniile Outdoor un roll up poate intampina clientii dumneavoastra si va poate face afacerea direct cunoscuta.