Pliante


Pliante Pentru Fiecare Firma – Descriere

    Pliante sunt acele hartii tiparite ce pot fi impaturite de mai multe ori, se pliaza, astfel incat de la o dimensiune mai mare se ajunge la o dimensiune mai mica. La noi gasiti pliante ieftine deoarece detinem o tipografie si de asemenea suntem sidistribuitor pliante in Constant si Bucuresi. Este important de retinut ca un pliant nu trebuie sa fie confundat cu un flyer, care nu poate fi impaturit, acesta fiind folosit pentru prezentari scurte: produse, mini cataloage, etc; si contine mai multa informatie decat un flyer.

   Firma noastra, ca distribuitor pliante ieftine, se remarca pe piata din Bucuresti si Constanta extinzandu-ne in aceste doua orase datorita numarului mare de cereri pentru materiale publicitare ieftine si a nevoii de business a clientilor care isi doresc un distribuitor prompt pentru pliante si totodat un distribuitor serios. Prin oamenii nostrii, de la tipografie, ne ocupam si de partea de design pliante la un pret avantajos, astfel incat daca nu aveti grafica realizata, inainte de a trimite pliantele la tipografie si la distribuitor, noi va putem ajuta la preturi ieftine cu design-ul pentru tipografie. Daca doriti mai multe informatii despre pliante ieftine puteti selecta un buton de mai jos.

Modele Pliante Pliante Bucuresti Pliante Constanta

Distribuitor Pliante Direct de la Tipografie

    Pe langa tipografie am decis sa fim si distribuitor pliante pentru a acoperi nevoile clientilor nostrii pentru acest serviciu. Avand aceste doua servicii putem stabili singuri pretul de vanzare si totodata in functie de serviciile pe care le-ati solicitat anterior sa va putem recompensa printr-un sistem de fidelizare ce va face ca sa beneficiati si de promotii pliante ieftine. Nu suntem unicul distribuitor de pliante , dar am reusit sa ne facem remarcati pe piata prin faptul ca: oferim pliante de un design si o calitate exceptionala, distribuim pliante ieftine, tratam fiecare client cu seriozitate, suntem propriul distribuitor pliante de la propria tipografie, promptitudine in cele doua locatii Bucuresti si Constanta, oferim sistem de fidelizare si preturi avantajoase pentru pliante si de asemenea graficapentru pliantele realizate la noi.

   Ca si distribuitor dumneavoastra puteti alege sa facem distributia de pliante in interiorul magazinelor, pe strada sau in zone comerciale stabilind impreuna zona, intervalul orar si pretul. In aceasta maniera, si prin site-ul Tipografie Pliante Flyere, veti beneficia de servicii complete: de la grafica pliante, la printare un tiraj mare pliante, la pachete de pliante ieftine, livrare prompta ca distribuitor pliante, tipografie detinuta pentru publicarea mai multor materiale publicitare solicitate si de asemenea prin Tipografie Constanta si Tipografie Bucuresti puteti solicita rapid pliante pe plan local. Acestea din urma ne permit sa fim aproape de dumneavoastra atat ca distribuitor cat si ca tipografie.

   La tipografie realizam pliante standard pe carton mat sau lucios cu o greutate de 115g/mp de cea mai buna calitate. De asemenea prin graficienii nostrii din Constanta si Bucuresti putem realiza grafica astfel incat la impaturire sa arate extrordinar. Ca distribuitor pliante ieftine daca doriti ca acestea sa fie livrate catre dumneavoastra ne puteti anunta pentru ca noi sa le preluam de la tipografie si sa le aducem la locul unde se afla firma dumneavoastra.

   Important pentru noi este ca dumneavoastra sa fiti multumiti de livrarile noastre care vin de la tipografie si totodata sa mentinem o relatie stransa. Noi oferim pliante ieftine deoarece preturile de pe piata au mai scazut, iar clientii nostrii fideli beneficiaza chiar si de discounturi pe care le stabilim la tipografie , materialele publicitare devenind astfel mai ieftine. Noi suntem distribuitor pliante ieftine si speram ca vom colabora pe viitor.