Outdoor


Print Outdoor, Materiale Publicitare Outdoor ce reprezinta?

    Print Outdoor prin Tipografie si Materiale Publicitare de care orice afacere are nevoie. Cand spunem outdoor in romania ne gandim la afara, in aer liber, iar pentru print Outdoor reprezinta acele materiale publicitare de mari dimensiuni scoase afara – la vedere pentru potentiali clienti, realizate la o tipografie profesionala, vizibile foarte usor pentru campanii de anvergura.

   Astfel printre materiale publicitare de mari dimensiuni ce sunt facute la tipografie spre a fi puse afisate putem enumera: bannere, mesh, roll up si afise de mari dimensiuni. Acestea sunt facute la noi la tipografie pentru clientii care doresc sa sa aiba o campanie outdoor de succes si este foarte important pentru acestea si grafica. Astfel inainte de crearea unui print outdoor, in functie de ceea ce stabileste clientul, cream grafica pentru aceasta si o verificam inainte de a o scoate afara in campanii. Totodata materialele pentru campaniile outdoor trebuie sa fie mai rezistente atat la intemperii cat si la lumina, astfel ca se folosesc culori speciale si procese tenologice diferite pentru realizarea acestora.

Prin tipografie , care ne apartine, dispunem de tot ceea ce este necesar pentru promovarea unei campanii outdoor pe plan local si din experienta noastra acumulata in Constanta si din Bucuresti stim ce inseamna sa instalati si sa puneti materiale publicitare de mari dimensiuni care sa fie vizibile afara de toata lumea. Tinem ca materialele pentru print outdoor sa fie de calitate si deosebite pentru ca toti clientii nostrii sa fie multumiti.

Cand vine de grafica ne gandim la ce culori sa alegem ca sa fie mai bine observate afara si ce rezolutii trebuie sa aiba poza care se va printa la mari dimensiuni inainte sa fie trimisa la tipografie. Astfel impreuna cu clientul stabilim ce este necesar, de asemenea consiliem clientii prin alegerea culorii si a materialului pentru print outdoor. Pentru o campanie outdoor de succes , sa fiti vizibil si afara, nu ezitati sa ne contactati.

Campanii Afara ( Outdoor ) de efect in Romania

    Campaniile afara trebuie sa fie impunatoare si majoritatea clientilor de la tipografie prefera bannere sau afise de mari, sau chiar foarte mari dimensiuni. In Romania un print Outdoor este destul de ieftin , comparativ cu preturile de afara, dar la calitate si la design se tine cont ca impactul sa fie cat mai mare si se verifica de doua ori design-ul inainte sa fie trimis la tipografie. De obicei, in campaniile realizate outdor (afara), se cer afise de mari dimensiuni pentru spectacole, ce sunt aduse direct de la tipografie ca: bannere de efect si culori tipatoare pentru acele campanii ce promoveaza deschideri de cluburi sau materiale publicitare de mari dimensiuni cu un mesaj concret si o grafica exceptionala.

   Noi vedem Outdoor ( afara ) ca totalitatea acelor materiale necesare unei promovari de succes in aer liber pentru afacerea pe ce o detineti. Astfel indiferent de cea ce promovati veti avea maximul de consiliere si veti primi toate materialele publicitare, necesare la o campanie de succes, direct de la tipografie. Punem accentul pe calitate la cele Outdoor ( afara ) si pe cele indoor pe calitate si pe cantitate ( deoarece trebuie sa se atinga cat mai multi potentiali clienti ). Sunt de asemenea multi clienti care doresc materiale publicitare de mari dimensiuni de la tipografie si noi le realizam. Avem colaboratori in Romania cu care putem face orice materiale publicitare va doriti si apeland la noi nu veti fi nevoit sa mai apelati in alta parte, mai ales ca detinem o tipografie.

   Suntem alaturi de dumneavoastra pentru promovare si prin serviciile outdoor ( reclama afara), print outdoor ( materiale publicitare postate afara), avem grija sa aveti la dispozitie acele materiale publicitare de mari dimensiuni care vor face in mod sigur cunoscuta afacerea dumneavoastra. Este important sa vedeti in noi, prin tipografie si outdoor, un partener de incredere al afacerii dumneavoastra si sa puteti apela la noi ori de cate ori aveti nevoie de serviciile pe care vi le oferim.