Mesh


Mesh Publicitar pentru campaniile Publicitare Outdoor

    Mesh Publicitar este folosit pentru campanii outdoor de promovare a afacerii dumneavoastra. Prin tipografie realizam si mesh-uri publicitare de mari dimensiuni pentru clientii nostrii care doresc sa aiba campanii de publicitate outdoor. Tinem cont in aceste campanii de modul in care arat mesh-ul publicitar si de asemenea de grafica si mesajul pe care acesta le transmite. Ca dimensiuni mesh-urile pot fi mari si in functie de cati metri patrati acopera acestea putem stabili si pretul. In principal prin tipografie realizam aceste print-uri folosind culori deosebite care sa reziste la intemperii si la actiunile luminii si avem grija inainte de a trimite mesh -urile la printat la tipografie ca acestea sa aiba un design si o grafica exceptionala.

    Tinem la calitate si scoatem la tipografie acele materiale publicitarecare merita si care au fost aprobate de graficientii nostrii. Un mesh publicitar fiind de foarte mari dimensiuni este important ca si grafica acestuia sa fie extraordinara si clara inainte sa fie trimis la tipografie, iar mesajul transmis sa fie concis si clar astfel incat campania outdoor sa aiba succes. Oamenii de la tipografie pot face acea grafica de succes pentru campaniile dumneavoastra outdoor. Livram mesh -uri in Constanta si Bucuresti deoarece avem sedii aici si pentru ca dorim sa fim aproape de clientii nostrii importanti din aceste localitati.

In campaniile Outdoor realizate de clientii nostrii din Bucuresti am avut nevoie de mesh -uri pentru metrou de mari dimensiun in diverse campanii publicitare , combinatii de mesh -uri cu alte materiale promotionale de la tipografie astfel incat solicitarile au fost destul de mari. Este important ca atunci cand alegeti un mesh publicitar sa stiti dimensiunile ( avand mari dimensiuni) in care va fi printat pentru ca sunt de mari dimensiuni, ce culori doriti sa aiba si totodata ce doriti de la el astfel incat rezultatul final sa fie pe placul dumneavoastra.

Ce inseamna Mesh pentru Dumneavoastra si pentru noi

    Mesh folosit la campaniile outdoor reprezinta o plasa de vinil perforat de mari dimensiuni cu o rezistenta mare si un grad de transluciditate de minim 70%, culorile si detaliile fiind stabilite la tipografie. Totodata cand vorbim de un mesh publicitar outdoor, vorbim de o forma de promovare a campaniilor dumneavoastra in mod vizibil. Mesh -urile in campaniile outdoor sunt de mari dimensiuni si se pot intinde pe cativa zeci de metri patrati de aceea avem grija cand le scoatem la tipografie. Un mesh publicitar se poate pune de asemenea pe fatadele cladirilor in campaniile outdoor, in Bucuresti intalnindu-se destul de des aceasta forma de promovare, de aceea cand le scoatem de la printat in tipografie avem grija sa isi pastreze dimensiunile astfel incat cand se compune in produsul final sa fie de mari dimensiuni si imaginea de pe el sa fie continua. Un mesh publicitar expus la vant are perforatii si de aceea la tipografie avem si oameni care se ocupa cu perforatiile acesta fiind un aspect important ( deoarece mesh -ul se poate rupe fara ele) deoarece in campaniile outdoor trebuie sa tinem cont cat de mult rezista acestea la expunere. De asemenea este folosit des in campaniile outdoor deoarece avand perforatii un mesh publicitar are durata de viata mai mare, astfel cand un client vine la tipografie ii prezentam ambele variante.

   Pentru noi cei de la tipografie un mesh inseamna: o grafica gandita inainte de o rezolutie exceptionala astfel incat mesh-ul sa iasa perfect atunci cand se face de mari dimensiuni pentru campaniile outdoor, gandirea campaniei outdoor astfel incat produsul final sa reflecte imaginea dumneavoastra, folosirea unui material de calitate de tip vinil si a unor culori rezistente la printarea in tipografie astfel incat sa aveti o campanie outdoor de durata, livrare mesh publicitar in Bucuresti sau in Constanta si consilierea.