Mape de Prezentare


Mape de Prezentare realizate la Tipografie pentru Dumneavoastra

     Mape de prezentare cu marime standard realizate pe un carton lucios sau mat se pot face la Tipografie Pliante Flyere.Astfel cream mape de prezentare de o calitate extraordinara deoarece avem grija ca aspectul sa fie mat sau lucios in functie de alegerea dumneavoastra. Aceste mape de prezentare sunt folosite mai ales de clientii nostrii pentru a prezenta anumite produse, pentru a lasa clientilor din portofoliu diverse materiale , pentru a arata ca firma este serioasa si ca are vechime pe piata. Prin tipografie Constanta sau Bucuresti primim comenzi de mape de prezentare de la banci, firme mari din Constanta si din Bucuresti care au nevoie de acestea pentru a-si face cunoscuta afacerea. Oricum majoritatea noilor clienti prefera mapele de prezentare lucioase pentru ca dau mai bine si aspectul lor ingrijit arata grija pentru clienti. La tipografie raspundem astfel, in cel mai scurt, nevoilor clientilor nostri. O mapa de prezentare are urmatoarele aspecte:

  • Dimensiune mape de prezentare – 310 mm pe 218 mm – realizata la tipografie in mod profesional si cu hartie de cea mai buna calitate. Cautam ca imaginea pe care o imprimam pe mapa sa reflecte afacerea dumneavoastra.
  • Imprimare – mape de prezentare – realizate la ce tiraj doriti dumneavoastra ( dar nu mai mic de 200 ) astfel incat sa primiti ceea ce va doriti si aveti nevoie. Astfel prin printarea mai multor mape de prezentare putem sa asiguram o calitate mai buna si crearea de mape personalizate. La imprimare tinem cont si de faptul ca atunci cand facem mape personalizate acestea pot sa aiba o imagine sau mai multe imagini printate in acestea, in functie de ce doriti pentru clientii dumneavoastra.
  • Buzunar interior la mape personalizate – pentru mape de prezentare realizam cu buzunar interior mai mic sau mai mare ( in functie de ceea ce doriti sa puneti in el) astfel incat rezultatul final sa corespunda asteptarilor dumneavoastra. Noi trimitem la tipografie doar acele mape de prezentare care sunt aprobate si de dumneavoastra.

    Ne puteti lasa la numerele de contact tipografie o comanda ferma de mape personalizate astfel incat noi sa va facem mape de prezentare de o calitate superioara si sa stabilim impreuna pretul si tirajul.

Mape Personalizate Grafic si cu Materiale la Tipografie

    In functie de ceea ce va doriti putem realiza mape personalizate astfel incat rezultatul final sa reflecte ceea ce va doriti. In functie de alegerea facuta, daca doriti sau nu grafica realizata de oamenii de la tipografie, putem stabili pentru mape personalizate un pret si un tiraj astfel incat rezultatul final sa va multumeasca. Prin tipografie noi furnizam de asemenea si alte materiale publicitare pe care le puteti solicita. Important este ca orice mapa creata in tipografie sa reflecte si imaginea afacerii promovate. Noi punem mare accent pe ceea ce va doriti, pe calitate si pe ce anume doriti sa prezentati atunci cand luati de la noi o comanda de mape de prezentare, fiind foarte prompti in livrarea comenzii. Raspundem cu promptitudine pentru mape personalizate clientilor nostri din Constanta si Bucuresti si preluam comenzile cu cea mai mare seriozitate, deoarece dorim sa stabilim relatii in care fiecare are de castigat.

   Va puteti baza pe noi pentru materialele publicitare si materialele pe care le putem oferi la tipografie, sau pentru grafica sau design atunci cand aveti nevoie. Important este sa vedem ca ceea ce cream, cum sunt mape de prezentare, raspunde nevoilor dumneavoastra si totodata cum si acestea va pot ajuta in campaniile dumneavoastra publicitare pe care le desfasurati. Puteti conta pe noi.