Distributie Pliante


Distributie Pliante in Bucuresti in Promovare Clienti

    Distributie pliante prin promoteri nostrii pentru clientii nostri din Bucuresti. Cum nevoia de business a tipografiei cere si o promovare pe masura ne-am gandit sa realizam impartit pliante ( inteleasa ca distributie pliante ) pentru clientii nostrii din Bucuresti. Dupa ce luati pliantele de la tipografie puteti solicita si serviciul de distributie pliante astfel incat sa punem , in locuri strategice, promoteri nostri la impartit pliante.

    La distributie pliante noi asiguram logistica, si mai exact: promoteri, transportul, pliantele de care aveti nevoie, sau alte materiale promotionale, supraveghetorul ce va verifica activitatea de impartit pliante. Este important faptul ca toate aceste servicii sunt asigurate de noi deoarece puteti din prima sa apelati la echipa noastra ( de promoteri si de latipografie) pentru toate serviciile.

   Afacerea a inceput in Constanta , dar serviciul de distributie il oferim inBucuresti deoarece clientii de aici au nevoie de servicii mai complexe si complete. De serviciul de selectie ne ocupam personal si tinem cont ca promoteri nostri sa fie seriosi , atenti cu nevoile clientilor si de asemenea sa faca o promovare ce va ajuta afacerea pe care o detineti. Putem stabili impreuna totodata orele pentru impartit pliante, zona ce va fi acoperita si modalitatea de promovare a afacerii. Prin promoteri nostri din Bucuresti realizam distributie outdoor astfel ca viitorii dumneavoastra clienti sa fie contactati direct si vizibil in campanii publicitare.

Modalitati de Distributie Pliante si Activitate Promoteri

    Noi realizam distributie pliante prin urmatoarele metode in Bucuresti:

  • Distributie in anumite zone din Bucuresti – pe masini – astfel promoteri nostri lasa pliantele pe stergatoarele masinilor astfel incat oamenii cand vor ajunge la aceasta vor vedea fluturasul. Acest tip de distributie pliante va ajuta atunci cand va doriti sa faceti cunoscuta o afacere cu regim redus dar care targeteaza clienti specifici. Totodata diferenta fata de impartit pliante consta in probabilitatea ca cine ia pliantul sa il si pastreze in masina.
  • Distributie pliante prin metoda inmanarii in Bucuresti – metoda cunoscuta mai ales prin numele de impartit pliante este utila atunci cand doriti sa promovati repede o afacere, o promotie, sau o campanie si va doriti ca persoanele sa afle cat mai repede de ea. Acest tip de campanie, realizata prin promoteri nostri, este utila atunci cand aveti de promovat o afacere zonala. Astfel din activitatea de impartit pliante la promoteri sa va vina clienti chiar in acel moment. Activitatea si orele in care doriti sa se realizeze activitatea de impartit pliante le stabilim impreuna astfel incat sa ajungem la mai multe persoane din Bucuresti si de ce nu sa aveti multi clienti in acele momente, iar promoteri nostri sa fie acolo in timpul stabilit. Avem promoteri care lucreaza si in weekend.
  • Impartit pliante la targurile si expozitiile din Bucuresti – oferim acest serviciu deoarece in Bucuresti sunt multi clienti care au nevoie de distributie pliante la astfel evenimente deoarece se realizeaza multe targuri si expozitii in oras, atat in mediu inchis cat si in mediu deschis. Prin distributie pliante la astfel de evenimente sa se faca cunoscuta firma dumneavoastra prin standul pe care il detineti.

    Nu ezitati sa ne Contactati pentru Distributie Pliante in Bucuresti, astfel incat sa va punem la dispozitie promoteri, pliante sau alte materiale publicitare de care aveti nevoie pentru a promova afacerea dumneavoastra. De asemenea veti putea solicita si grafica pentru pliante sau alte servicii pe care noi le oferim la tipografie astfel incat sa puteti dezvolt campanii publicitare de succes pentru clientii dumneavoastra.