Afise


Afise Publicitare in Localitatea Dumneavoastra

    Afise Publicitare sunt oferite la Tipografie Flyere Pliante, astfel daca aveti nevoie de afise: electorale, club, restaurant, film, spectacol, etc; atunci nu ezitati sa ne contactati la tipografie pentru a le realiza. De asemenea prin faptul ca detinem o tipografie va putem realiza tot felul de materiale publicitare de care aveti nevoie ca sa va promovati afacerea. Publicam la tipografie afise publicitare in urmatoarele locatii, alegand aceasta metoda deoarece ne dorim sa fim mai aproape de clientii nostrii care au nevoie de acestea.

Afise Bucuresti Afise Constanta

Modele si Marimi de Afise Publicitare Realizate la Tipografie

    La tipografie afisele publicitare sunt impartite in:

  • Afise 50×70 centimetrii ( in mod oficial marime B2) – sunt, asa cum sugereaza si dimensiunea, afise de mari dimensiuni care sunt folosite ca materiale publicitare pentru cu scopul de a promova afaceri personale sau afaceri in curs de dezvoltare. Ca si costuri sunt mai scumpe dar asigura o vizibilitate mai mare si o mai buna transmitere a mesajului transmis. Acestea sunt folosite de catre clienti de obicei ca afise electorale sau de alta natura, important este ca impactul asupra persoanei care il vede se realizeaza repede. Prin tipografie si oamenii nostrii realizam si grafica necesara la afise si majoritatea din ele sunt folosite ca materiale publicitare la spectacole pe litoral sau in Bucuresti, iar la aleegri ca afise electorale.
  • Afise 70×100 centrimetri ( in mod oficial marime B0) – sunt afise cu o dimensiune mai mare ce sunt puse pentru a promova afaceri, sau persoane, ce isi doresc sa patrunda rapid pe piata si sa aiba un impact imediat. In timp culorile de pe aceste afise publicitare se sterg de aceea majoritatea le folosesc ca: afise pentru diferite evenimente, afise pentru campanii electorale – inainte alegerilor, afise pentru evenimente in club, afise pentru o reclama de scurta durata sau de efect. La noi la tipografie realizam si grafica pentru aceste afise contra cost.
  • Afise electorale – Acestea sunt afise cu specific electoral declarat astfel incat avem grija sa punem totul pe o hartie lucioasa si totodata cand acestea se executa la tipografie avem grija sa fie printate cu grija unui supraveghetor. Cand realizam grafica pentru aceste afise publicitare la tipografie avem grija sa exprime determinare, vigoare si totodata ideologia exprimata de canditat, iar de cele mai multe ori acestea sunt executate inaintea alegerilor in tiraje foarte mari. Vrem ca atunci cand cream afise electorale sa fie de efect si cu impact pentru campania desfasurata.

    De asemenea la tipografie putem realiza afise in orice marime va doriti, de orice fel( afise electorale, afise publicitare ) astfel incat sa gasiti ceea ce cautati. Avem clienti care ne cer si grafica la tipografie deoarece solicita afise cu fata/verso care apar in anumite campanii publicitare indoor si stau inramate la diferite evenimente. Indiferent de specific afisele publicitare sau cele electorale pot face ca afacerea dumneavoastra sa aiba succes si impactul asupra trecatorilor care vad afisele, prin grafica de la tipografie, sa fie unul destul de mare. In apropierea alegerilor avem solicitari foarte multe de afise electorale care promoveaza candidatii care merg la putere si totodata de afise publicitare in care sunt trecute diferite evenimente realizate cu scopul de a aduna oamenii. Ce va putem oferi este seriozitate, printare de materiale publicitare de orice fel prin tipografie, grafica la afisele pe care le solicitati si de ce nu orice servicii gasiti pe site.