Achizitie Domenii


Achizitie Domenii – Ce reprezinta pentru utilizator

    Achizitie domenii face parte din acele servicii web care se executa inaintea oricarui alt serviciu web. Astfel inainte de a ne apuca sa construim un site trebuie sa stim ce domeniu trebuie sa cumparam pentru acesta si mai exact ce nume ii vom da, pentru ca in functie de acesta se va alege ce tip de promovare online vom urma si ce servicii web suplimentare se vor folosi pe parcurs.

    Prin achizitie domenii putem stabili impreuna un nume potrivit pentru afacerea dumneavoastra si totodata putem sa va facem achizitia si setarea gazduirii astfel incat sa aveti totul pregatit pentru contructia site-ului. Un domeniu in mediul online ( pe internet) – inseamna cu precizie adresa online unde poate fi gasit un anumit site, o anumita afacere sau o anumita persoana pe internet. De cele mai multe ori se alege, cand un client beneficiaza de achizitii domenii web, un nume corespondent cu numele firmei pe care il are in acel moment, astfel imaginea online sa fie asociata cu imaginea pe piata locala a afacerii respective. In unele cazuri trebuie sa cumparam mai multe adrese pentru acelasi site dar cu terminatii diferite astfel incat afacerea respectiva sa devin internationala si nimeni sa nu mai aiba domenii corespondente cu afacerea clientului nostru. Indiferent ce se alege noi avem grija sa oferim servicii web complete care sa duca la un rezultat benefic pentru clientul nostru.

Serviciul achizitie domenii este contra cost deoarece trebuie sa cumparam domeniul in mediul online si sa avem grija ca nimeni sa nu mai cumpere un domeniu , sau domenii cu aceleasi adrese. Multi clienti aleg acest serviciu si pe langa el mai solicita si celelalte servicii web de creare site si apoi administrare site. Prin toate aceste pachete se asigura ca veti putea apela la acelasi colaborator care sa va creeze o imagine online de durata.

Dupa achizitie domeniu se incepe constructia lui si impreuna cu clientul stabilim logo-ul, aranjarea site-ului si conceptul pe care il va promova. Majoritatea clientilor de pe piata locala prefera un domeniu .ro pentru imaginea lor online deoarece poate fi achizitionat pe viata si are terminatia care spune ca afacere este in Romania pe piata locala. Toate aceste servicii web sunt contra cost si preturile solicitate sunt competitive, iar calitatea o sa se vada imediat.
Suntem prezenti pe piata pentru acest serviciu de ceva timp si astfel puteti beneficia de experienta noastra online, iar achizitie domenii a fost pus ca si sectiune la servicii web deoarece multi clienti au solicitat acest serviciu. Este important sa gasiti in noi acel partener de incredere care va ofera servicii web complete si achizitie domenii reprezinta doar o parte din acestea.

Importanta Achizitie Domenii pentru Site Web

    Pentru un site este important sa se aleaga un nume care sa corespunda cu numele real al afacerii in viata reala. Astfel clientii care ii aveti in momentul actual la firma sa va vada imaginea prin intermediul unui site de prezentare sau al unui site de afaceri, astfel cautandu-va numele pe internet sa va gaseasca imediat.
Serviciile Web prin achizitie domenii sunt importante deoarece permit sa va cumparati o adresa web pe care sa instalati servicii online si totodata sa fie gasit usor de catre clienti sau colaboratori. In mediul online se stie ca un site are acelasi efect ca o carte de vizita si impresia care ramane la un vizitator care va viziteaza site-ul web este importanta.

    Dupa ce beneficiati de achitie domenii puteti sa solicitati linistit alte servicii web de la noi sau de la colaboratorii dumneavoastra, tinand cont ca site-ul final sa arate exact asa cumva doriti, iar ca utilizatori din mediul online sa fie acei clienti care vor alege colaborarea cu dumneavoastra. Noi va putem ajuta astfel in mediul online cu: Creare Site, Administrare Site, Achizitie Domeni si desigur gazduire domenii.